top of page

"Venlig, lyttende læge, der formåede at være i kontakt med både mig og mit barn. Rigtig god oplevelse!"

 

Udtalelse fra Patienttilfredshedsundersøgelse 

FIND VEJ

 

Find vej til Børnelægeklinikken


Når du/I kommer; benyttes A-Cure hospitalets indgang; Jægersborgvej 66B, 2 sal. 

Tag venligst plads i venterummet på 2 sal TH, hvor I vil blive hentet af børnelægen.
 


 

 

 

 

Parkering
Tidsbegrænset parkering på 2 timer på forsiden af

A-Cure Hospitalet (Husk P-skive).

Benyttes ikke tidsbegænset parkering - er der mulighed for parkering på øjenklinikkens parkeringspladser, hvis man har P-billet i forruden. Parkeringsbillet til disse pladser  hentes i Øjenklinikkens reception (Jægersborgvej 66A, 2 sal).

 

 

 

Find vej i bil

Hvis du kommer fra Helsingørmotorvejen skal du køre af ved afkørsel 17, Jægersborvej.Hvis du kommer fra Lyngbyvejen skal du køre af ved afkørsel 7, Jægersborgvej.

Tog

Nærmeste S-stationer er Jægersborg station og Lyngby station hvor linie B og E køre til. Afstanden til Børnelægeklinikken fra Jægerborg station er ca. 600 meter. Afstanden til Børnelægeklinikken fra Lyngby station er ca. 1,1 km. 

 

Bus

Der er busstoppested lige ved Børnelægeklinikken, hvor bus nr. 169 og 179 kører lige til døren.

VI VIL ALTID GERNE HØRE DIN MENING

God information og dialog har en høj prioritet for os. Er der noget du er særlig glad for hos vores klinik eller har du særlige ønsker eller forslag til forbedringer, er du/I velkommen til at henvende dig/Jer til os.

KLAGEMULIGHED

"Hjælp os med at lære, hvis noget er gået galt"

 

Pjece til patienter og pårørende”Hjælp os med at blive endnu bedre" er en pjece til dig, der har oplevet, at noget er gået galt i sundhedsvæsenet (en utilsigtet hændelse), og som vil være med til at forebygge, at fejlen sker for andre. I pjecen står også, hvor du finder mere information om dine øvrige handlemuligheder. Link til piecen.

bottom of page